Boka via telefon eller webben

Boka ett
besök

Boka besök via www.1177.se​

Enklast bokar du tid till din husläkare på 1177.se. Du kan endast boka tid om du är listad på mottagningen och endast till den husläkare som du är listad hos.
Här kan du även boka om och avboka dina planerade besök, be om receptförnyelse/provsvar, läsa journalen mm. Bank-ID krävs.

Ring och boka besök

Du kan ringa direkt till din husläkare eller distriktssköterska för att boka tid, se telefonnummer och telefontider nedan.

Boka videobesök

Välkommen att boka videobesök till din läkare via appen KURA vård. Här finns även möjlighet till akut drop-in vardagar kl 10-11. Besöket sker på mobiltelefon eller läsplatta. Mobilt BankID krävs för att skapa konto och logga in. Videobesök kostar som ett vanligt besök (du får en räkning), frikort gäller. Du kan endast boka tid om du är listad på mottagningen och endast till den husläkare som du är listad hos.

Drop-in-mottagning för akuta besvär till husläkarna kl 10.00-11.00.
Drop-in-mottagning till distriktssköterska
kl 13.00-14.00.

När vi har stängt

När husläkarmottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 Vårdguiden på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.