Undersköterska till vår provtagning

Detaljer
Beskrivning av tjänst
Kungsholmsdoktorn är en husläkarmottagning med 9000 listade patienter och 13 anställda. Vi har kontinuitet och tillgänglighet som ledord och vi är ett sammansvetsat gäng på 13 fast anställda. Vi värdesätter flexibilitet och kollegial lojalitet. Vi söker en undersköterska till vår provtagning. Vi har provtagning på förmiddagarna, venprover och akuta patientnära analyser.
Kvalifikationer
Du har en stor erfarenhet av provtagning och patientnära analyser. Stresstålighet, gott bemötande, noggrannhet och förmåga att organisera arbetet är viktiga egenskaper. På eftermiddagarna finns möjlighet att jobba i hemsjukvården eller ha mottagning (blodtryckskontroller, EKG, omläggningar etcetera). Vi utför 24-timmars BT så applicering och mottagning av denna utrustning skulle kunna ingå. Underhåll av utrustning och lokaler ingår också i viss mån.
Anställningsvillkor
Det finns möjlighet att jobba deltid men du behöver kunna jobba alla förmiddagar. För heltid är arbetstiderna 7:45 till 16:15 med 30 minuters lunchrast. Vi tillämpar provanställning och kollektivavtal. Tillträde helst i februari men kan diskuteras
Övrigt
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.
Plats

Kungsholmsdoktorn

Rålambsvägen 8B (ingång via gården)
112 59 Stockholm

Kontakta i första hand din läkare eller sköterska direkt. Kontaktuppgifter finns under ”Medarbetare”.

Tel: 08-588 229 10
Fax: 08-588 229 19

Ansökan

Email*
Förnamn*
Efternamn*
Adress*
Postnummer*
Ort*
Telefonnummer*
Information*
Kort beskrivning av dig och senaste meriter
Logga in på
medarbetarsidorna