Vanliga frågor
Avgifter
Nyhetsbrev
Miljöpolicy
Sammanhållen journal
Lämna synpunkter
Facebook

Affärsidé

Vi på Kungsholmsdoktorn finns till för dig som bor eller arbetar på Kungsholmen och Essingeöarna med omnejd. Med din personliga husläkare, bred kompetens och hög tillgänglighet vill vi bygga en trygg och långsiktig relation för dig och din familjs goda hälsa. Vare sig du behöver komma akut eller beställer tid blir du vänligt bemött i ljusa och moderna lokaler.

 

Avgifter

Vi följer landstingets fastslagna patientavgifter som är lika för alla vårdcentraler i länet. Se: http://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Patientavgifter-i-Stockholm/

 

Boka tid

För att boka tid ber vi dig i första hand att ta direktkontakt med den vårdgivare du vill träffa, husläkare eller distriktssköterska. Du kan ringa, e-posta eller boka direkt på internet via www.1177.se

 

Drop-in till husläkare

Vår drop-in mottagning till husläkarna varje vardag kl 10-11 är i första hand tänkt för akuta besvär och innebär kortare besök. Har du många frågor och funderingar är det bättre att boka en tid, förslagsvis direkt här på hemsidan (klicka på Boka besök).

 

Drop-in till distriktssjuksköterska

Dagligen kl 13-14. Du är välkommen för enklare såromläggningar, borttagande av stygn, blodtrycksmätning m.m.

 

Frikort

Frikort hanteras numera elektroniskt i Stockholm. När du betalat 1100 kr under ett år för öppenvårdsbesök i sjukvården är resten av året kostnadsfritt. För att se hur långt du har kvar till frikort eller för att beställa ett fysiskt kort kan du logga in på https://hogkostnadsskydd.1177.se/

 

Influensavaccination

Kampanj med kostnadsfri vaccination för ålderspensionärer och riskgrupper pågår fro.m. 19 november 2019 och avslutas den 28 februari 2020. Vi håller särskilt öppet för vaccination under tisdagar och torsdagar kl 14-15 fram till årsskiftet.

 

Klagomål

Om du inte är nöjd med din vård hos oss vill vi gärna veta det.Tala i första hand med din vårdgivare och i andra hand med vår verksamhetschef. Se kontaktuppgifter under Medarbetare. På www.1177.se kan du läsa om flera sätt att lämna synpunkter eller klaga och om hur du som patient kan få stöd av bl.a. patientnämnden.

 

Laboratorium

Vi har eget laboratorium öppet för våra patienter med provtagning alla vardagar 8.00-11.00. Vi tar dock endast prover som ordinerats av våra egna läkare.

 

Missnöjd med vården?

se rubriken Klagomål

 

Nyhetsbrev

Aktuell information och nyheter från Kungsholmsdoktorn via e-post. Du kan prenumerera på detta genom att registrera din e-postadress här.

 

TBE-vaccination

Om du vaccinerar dig för första gången och har fyllt 50 år är intervallerna:Dos 1Dos 2: 1månad efter dos 1Dos 3: 2 månader dos 2Dos 4: 9-12 månader efter dos 3Dos 5: 3 år efter dos 4.Därefter vart 5:e år.För ALLA under 60 år gäller följande:Dos 1Dos 2: 1 månad efter dos 1Dos 3: 9-12 månader efter dos 2Dos 4: 3 år efter dos 3.Därefter vart 5:e årVuxendos gäller från 16 år.

 

Återbud

Anmäl återbud senast ett dygn före utsatt tid, annars får du betala patientavgiften.

 

Äldremottagning

Vi är en godkänd Äldremottagning. Läs mer om Äldremottagning i Stockholms läns landsting på nedanstående länk: http://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Aldremottagning/

 


Kungsholmsdoktorn, Rålambsvägen 8B, 112 59 Stockholm, info@kungsholmsdoktorn.se, tel 08-588 229 10, fax 08-588 229 19